Close menu

Black Friday actie

26/11/2021 #Logistic Association

Noodsituatie dreigt in de logistiek.

In de logistieke sector dreigt een noodsituatie te ontstaan. We hebben namelijk te maken met grote personeelstekorten. Online worden er duizenden pakketjes per dag besteld en om deze te kunnen versturen, hebben we veel mensen nodig: orderpickers, pakketbezorgers, chauffeurs. Op dit moment is er al sprake van te weinig personeel, maar dat probleem zal de komende tijd alleen maar groter gaan worden vanwege Black Friday en de feestdagen! Er zullen nog véél meer pakketjes worden besteld en bedrijven hebben dus nóg meer personeel nodig.


Om aandacht te vragen voor de grote krapte op de arbeidsmarkt gingen bij Port of Twente en een aantal regionale bestuurders de handen uit de mouwen! Wij hebben op donderdag 25 en vrijdag 26 november 2021 een dagje meegeholpen met orderpicken bij Bleckmann in Almelo. Op deze manier hebben we een handje meegeholpen en willen we laten zien hoe het is om aan het werk te zijn in de logistiek. Werken in de logistiek biedt namelijk veel mogelijkheden om flexibel aan de slag te kunnen!

 

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association