Close menu

De Rode Loper 2022

16/11/2021 #Logistic Association

Talentbehoud, hoe dan?
Ondernemend Twente organiseert de Rode Loper: 17 januari vanaf 19.00 uur.

De Rode Loper 2022 gaat door!

Op 17 januari vindt de Rode Loper plaats, georganiseerd door Ondernemend Twente! Vorig jaar ging het evenement helaas niet door in verband met de coronamaatregelen, maar komend jaar zal het evenement hoe dan ook doorgaan.

Wat is Ondernemend Twente?

Ondernemend Twente is een verzameling ondernemers (m/v) die met passie en ambitie het beste met onze regio voor hebben. Een mix van grote en kleine, jonge en oude, gevestigde en nieuwe, selfmade ondernemers en familiebedrijven die zich naast hun bedrijf inzetten voor een voorspoedige ontwikkeling van Twente. Hierbij worden ze ondersteund door de Advisory Board met toonaangevende en inspirerende ondernemers die samen fungeren als denktank, klankbord en geweten voor de ondernemers vertegenwoordigers in de Twente Board en de Deelnemers Board in de vorm van een grote groep netwerk- en brancheorganisaties in Twente die fungeren als brede achterban, waarbij het draagvlak voor alle agendapunten van de Twente Board worden gepeild.

Ondernemend Twente heeft er zin in om er een geweldige avond van te maken, een avond waarvoor ze jou graag uitnodigen! Wil je daarom alvast, ondanks alle corona perikelen, 17 januari 2022 vanaf 19.00 uur in je agenda blokken voor de Rode Loper? We zien je dan!


Netwerken:
1 Metaalunie
2 IKT
3 VNO-NCW
4 MKB Twente
5 VMO
6 WTC
7 Green Business Club
8 IDC
9 Stichting FRIS
10 ONE Twente
11 Twentse Vos
12 Twentse Ambassade
13 Twente Marketing
14 Financieel Netwerk Twente
15 Port of Twente