Close menu

Nieuw lid in de spotlight: UDEX Logistics

16/11/2021 #Logistic Association

UDEX Logistics is lid geworden van de Logistic Association van Port of Twente. Hans Bouma maakte kennis met Jarno Zandhuis, Miranda Roelofs en Rick van ’t Hag, de oprichters van UDEX Logistics.

UDEX Logistics staat voor Urgent Delivery Express Logistics. Zoals de naam al aangeeft, houden ze zich bij UDEX Logistics bezig met het verzorgen van spoedtransporten. Klanten komen bij hen omdat ze met spoed bepaalde producten nodig hebben. Vanaf dat moment ontzorgen zij de klant en regelen het transport. Voor elke klant wordt er op deze manier gezorgd voor specifiek maatwerk.

UDEX Logistics is lid geworden van de Logistic Association van Port of Twente omdat ze een schakel willen worden in de logistieke sector van Twente. Ze willen graag verbinden, kennis delen en elkaar versterken.

Bekijk hieronder het interview met UDEX Logistics.

 

Verbinding maken

Jarno Zandhuis

0548 820 997

jarno@udex-logistics.nl

 

Miranda Roelofs

0548 820 997

miranda@udex-logistics.nl

 

Rick van ’t Hag

0548 820 997

rick@udex-logistics.nl

 

Meer informatie:

https://udex-logistics.nl/

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association