Close menu

Nieuw lid in de spotlight: WeesVaardig

16/11/2021 #Logistic Association

WeesVaardig is lid geworden van de Logistic Association van Port of Twente om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Twente als logistieke hotspot.

Een leven lang ontwikkelen

Hans Bouma maakte kennis met Annemarie en Freek van der Wees, oprichters van WeesVaardig. Zij staan voor een leven lang ontwikkelen. Hiervoor creëerden zij een webapplicatie die gericht is op onderlinge kennisdeling.

WeesVaardig is lid geworden van Port of Twente om de logistic learning community in te delen. Zo hopen we samen de interne kennisdeling, zowel binnen organisaties als tussen de leden van Port of Twente, te bevorderen om elkaar verder te helpen.


Verbinding maken

Annemarie van der Wees                             
 

06-14158841

annemarie.vanderwees@weesvaardig.nl

 

Freek van der Wees

 

0546 232 026

freek.vanderwees@weesvaardig.nl

 

Meer informatie
https://www.weesvaardig.nl/

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association