Close menu

Opening lunchwandelroutes op XL Businesspark

08/11/2021 #XL Businesspark #Logistic Association

Op zaterdag 6 november werd op diverse plekken op het XL Businesspark door een groep enthousiaste vrijwilligers eetbaar groen aangeplant en de lunchwandelroutes officieel geopend.

Bij eetbaar groen (voor mens en dier) gaat het in dit geval om de aanplant van: aalbes, framboos, kruisbes, gelderse roos, hazelaar, krent, mirabel, rozen bottel, vlier en mispel.

Dat is een fantastische aanvulling op de lunchwandelroutes. Nogmaals dank aan alle betrokkenen, vrijwilligers en anderen aan hun bijdrage.

 

Na de lunch werd een deel van een lunchwandelroute gelopen en aansluitend werd de offficiele openingshandeling verricht door Michel Kotteman, bestuursvoorzitter van het regionaal bedrijventerrein XL Businesspark.

 

 

 

 

 

 

XL Businesspark is een bedrijvenpark met grote kavels voor bedrijven met grootse plannen, waar veel aandacht is voor een groene inrichting.

De Groene Delta is daar een voorbeeld van;  een nieuw ingericht natuurterrein dat wordt beheerd door Landschap Overijssel.

Dit gebied vormt een belangrijke groene verbinding tussen agrarische percelen, het dorp Bornerbroek en het bedrijvenpark.

Het XL Businesspark raakt steeds voller met recent de realisatie van de nieuwbouw van Kees Smit, Eurol, VDL en T-Port Waterside, maar ook steeds groener.

 

Opening lunchwandelroutes op XL Businesspark

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association