Close menu

Interessante regionale conferentie Logistiek im Niedersachsenpark

28/10/2021 #Logistic Association

In september vond de 10e regionale logistieke conferentie "Stabiele levertijden in crisistijd" plaats. Samen met onze Duitse projectpartner KNI, in het teken van het CEF project "Optimizing Inland Waterway- and Multimodal Transport in the Euregio, along the North Sea Baltic Corridor" hebben we een afwisselende bijeenkomst meegemaakt.

Na een rondleiding door het Adidas-Logistik werden we welkom geheten door Landrätin Anna Kebschull und Harald Emigholz (Metropolregion Nordwest). Daarna volgden boeiende bijdragen van Brigadegeneral Boris Nannt, Kommandeur der Logistikschule der Bundeswehr in Garlstedt, Sven Künnemann (adidas) und Uwe Rummel (Thomas Phillips) en Prof. Dr. Michael Schüller. De conferentie werd door zo’n 100 deelnemers bijgewoond. We zijn blij dat er weer een fysieke bijeenkomst is geweest en ervaren dat deze kennisdeling ons netwerk sterker maakt.

Interessante regionale conferentie Logistiek im Niedersachsenpark

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association