Close menu

Huis van de Logistiek opent eerste dependance bij Brünen Professional Enschede

16/09/2021 #Logistic Association

Brünen Professional kan zich vanaf 8 september Official Partner noemen van het Twents Huis van de Logistiek. De dependance is bedoeld voor inwoners uit Enschede en omgeving die laagdrempelig toegang zoeken tot informatie over leren en werken in transport en logistiek. Later dit jaar volgen meerdere dependances in Twente waaronder in Almelo, Hengelo, Oldenzaal en Rijssen-Holten.

In het Twents Huis van de Logistiek bundelen ondernemers, overheid en onderwijs de krachten om de ontwikkeling van talent en arbeidskrachten aan te jagen. Leren en werken in transport en logistiek begint vaak met een ontdekkingsreis. Welk diploma, certificaat en/of vaardigheden heb ik nodig? Deze reis begint bij het Twents Huis van de Logistiek!

Waarom doen we dit?
Twente investeert in een vitale arbeidsmarkt met kansen voor iedereen. Door economische, maatschappelijke en technologische ontwikkelingen verandert de arbeidsmarkt in onze regio in een hoog tempo. Investeren in vakmanschap is belangrijk om onze Twentse economie sterk te houden. Daarom maken ondernemers, onderwijs en overheid het met dit Twents Huis van de Logistiek mogelijk om aandacht te geven aan arbeidspotentieel voor transport en logistieke werkzaamheden.

Twee jaar geleden nam het Twents Huis van de Logistiek het digitale platform indelogistiek.tingit.nl (IDL) al in gebruik om Twentse inwoners beter te leren kennen en te informeren over leren en werken in transport en logistiek. Het platform heeft inmiddels 700 deelnemers. Daarnaast werd dit voorjaar de app 21CC Rondje Twente gelanceerd waar gamified e-learning een centrale plek inneemt en jong en oud op een speelse manier kunnen kennismaken met transport en logistiek.

Wilt u meer weten over of misschien wel bijdragen aan het Twents Huis van de Logistiek?
Neem dan contact op met Ben Gerrits via b.gerrits@portoftwente.com of Steven Brünen via steven@brunenpro.nl

Huis van de Logistiek opent eerste dependance bij Brünen Professional Enschede

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association