Close menu

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021

26/07/2021 #Logistic Association

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

Aanmelden kan via de website www.grenzenloos.org. Daar vind je eveneens meer informatie over de inhoud van het traject en de initiatiefnemers.

Eventuele vragen beantwoorden wij graag! Uiteraard komen de initiatiefnemers ook graag langs om het initiatief persoonlijk toe te lichten. Stuur hiervoor een mail naar grenzenloos@dnlbusiness.eu. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, volg ons dan via LinkedIn Grenzenloos Masterclass.

Grenzenlo(o)s is een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. en is hét traject voor de professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021

Gerelateerd nieuws

Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association