Close menu

Nieuwe havenmeesters Twentekanalen

07/07/2021 #Havenbedrijf #XL Businesspark #Logistic Association

Per 1 juni 2021 zijn de havenmeesters Shirley Elken, Bertil Klumpers en Etienne Bosman gezamenlijk verantwoordelijk voor de nautische beheertaken in maar liefst 8 havengebieden aan de Twentekanalen.

Zij zorgen voor een vlotte en veilige afwikkeling van de beroepsvaart in de havens van Lochem, Goor, Markelo, Delden, Almelo, XL Businesspark, Hengelo en Enschede.

Zij verstrekken informatie, wijzen ligplaatsen toe en dragen zorg voor een centrale scheepsregistratie. Daarnaast houden ze toezicht in de havengebieden en kunnen zij handhavend optreden in het kader van de havenverordeningen.  

Shirley is al langer een bekend gezicht in een aantal havens, maar vanaf 1 juni zijn Bertil en Etienne ook uw aanspreekpunt in de havens aan de Twentekanalen. U kunt ze herkennen in speciale bedrijfskleding met het logo van Port of Twente en ook hun bedrijfsauto’s zijn onlangs van het Port of Twente logo voorzien.

Op de foto van links naar rechts: Bertil Klumpers, Shirley Elken en Etienne Bosman.

Ze zijn het beste bereikbaar via de mail : havenmeesters@portoftwente.com

 

Nieuwe havenmeesters Twentekanalen

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association