Close menu

Nieuw lid in de spotlight: Agere Opleidingen

05/07/2021 #Logistic Association

Agere is lid geworden van de Logistic Association van Port of Twente om het netwerk te verbreden en kennis te delen. Hans Bouma en Sebastian Piest maakten virtueel kennis met Marcel Hulsegge.

Samenwerken zit in ons DNA

Sinds 1992 zijn we actief in opleidingen en trainingen voor transport en logistiek met circa 20 mensen. Als Agere zijn we een echte samenwerkingsclub. We hebben alle disciplines in huis, maar werken veel met zelfstandigen en specialisten, bijvoorbeeld fysiotherapeuten. We kunnen en willen niet alles alleen doen. Onze focus ligt op het opleiden van vakmensen en leveren van hoogwaardige dienstverlening.

Van oorsprong zitten we dicht tegen het ROC van Twente aan in de rode vleugel in de Sumpel. Sinds 2019, na 10 jaar, hebben we een nieuwe locatie in Almelo op het Bedrijvenpark Twente. Hier zit onze uitvoeringsorganisatie Agere Opleidingen en Red Levens. We zitten daarnaast ook in Oldenzaal en werken hier samen met OT&L. Dit doen we ook in Rijssen-Holten. Ook de samenwerking met Werkplein is goed.

Veel energie in het Port of Twente netwerk

De link met Port of Twente hebben we reeds een tijd via het Huis van de Logistiek. We doen vanaf het begin mee aan de Week van de Logistiek. Op onze vrachtauto`s maken we reclame voor de Port of Twente in onze regio, Port of Twente helpt om de netwerkkoppeling verder te realiseren, daar willen we graag structureel aan mee helpen ontwikkelen en kennis delen.

Van chauffeur tot directeur

Agere heeft een breed aanbod en verzorgt opleidingen en trainingen rondom allerlei aspecten in de transport, logistiek en veiligheid. Van grootrijbewijzen tot terminaltrekker, hoogwerker, OV en taxi. Ook voor nascholing en code 95 en specialistische cursussen zoals veilig hijsen en hoogwerker kun je bij ons terecht.

Samen met ROC van Twente bieden we niveau 2-4 opleidingen aan, Daarnaast doen we ook met Logic Leap Europees gekwalificeerde opleidingen met een EQF / NLQF (Europees Kwalificatieraamwerk) kwalificatie, hier bieden we als eerste in Nederland gediplomeerde opleidingen aan voor deze sector. De kwalificatie helpt mensen aan te tonen wat ze waard zijn en om beter in te spelen in de verdere levenslange ontwikkeling.

Breed en landelijk portfolio

Onze zusterorganisatie Red Levens is gespecialiseerd in BHV/EHBO en heeft een adviestak voor het maken van ontruimingsplannen, oefeningen op locatie, RI&E en veiligheidsplannen. doen we ook veel werkzaamheden om Covid-posten in te richten.

Als een van de eigenaren van Transportopleider hebben we een Learning & Development afdeling. We hebben onze catalogus en leerlijnen goed in beeld gezet en zijn deze aan het uitrollen op regionaal en landelijk niveau. Met Roberto Palland ontwikkelen we landelijke accounts en richten we ons op de top 100 Logistieke Dienstverlening en Transport.

Daarnaast bieden we met Advance Groep diverse management en ondernemersopleidingen aan en doen we assessments, persoonlijke training & coaching, samen met Boostlogix bieden wij een nieuwe opleiding voor Planner 2.0. Zoals je ziet kan iedereen in transport en logistiek bij ons terecht om zich te ontwikkelen.

Van cursussen monitoren naar een bedrijfsacademy

Met Transportopleider beschikken we over een klantenportal waarbij cursussen en behaalde of ontbrekende bevoegdheden kunnen monitoren, Daarnaast hebben we de mogelijkheid om een Bedrijfsacademy in te richten die we volledig samenstellen met de klant, hierbij kijken we als expert en sparringpartner samen naar de functies en kwalificaties, ontwikkelbehoeftes en mogelijkheden en ontwikkeling van professionals vanuit beleid én ontwikkelplannen.
Indien gewenst maken we ook koppelingen met de bestaande (personeel) systemen, om 24/7 te voorzien in actuele gegevens.

Verbinding maken

We verwelkomen Marcel bij de Logistic Association en komende ledenactiviteiten.

Marcel Hulsegge

Directeur

+31655807492

m.hulsegge@agere.nl

Meer informatie

http://agere.nl/

Nieuw lid in de spotlight: Agere Opleidingen

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association