Close menu

Operationele binnenvaart inzichten

18/06/2021 #Havenbedrijf #XL Businesspark #Logistic Association

Wil je meer inzicht hebben in de transportmogelijkheden over water? Vergelijk dan kosteloos eens de transportmogelijkheden binnen Europa op het informatieplatform 4shipping, waaraan we gezamenlijk hebben bijgedragen met de Provincie Overijssel en Rijkswaterstaat Oost-Nederland.

 

Footprint inzicht krijgen van je transport, zowel realtime als historisch wordt tevens inzichtelijk gemaakt. Nauwkeurig inzicht in je footprint is de eerste stap naar verduurzaming, lees er alles over op www.4shipping.com

 

Operationele binnenvaart inzichten

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association