Close menu

Inspectieschip De Pluimpot aangekomen in Twente!

22/04/2021 #Havenbedrijf #Logistic Association

Met de komst van het schip is de verruiming van de Twentekanalen ingeluid. De aanwezigheid van de Pluimpot zorgt er voor dat de werkzaamheden straks veilig kunnen worden uitgevoerd.

De Twentekanalen zijn een belangrijke logistieke schakel voor het vervoer van goederen over het water naar de havens van Almelo, Hengelo en Enschede. Het transport over de Twentekanalen neemt de komende jaren toe. Door de kanalen te verruimen kunnen grotere en zwaarder beladen schepen straks vlotter en veiliger varen.

Bekijk via Youtube het filmpje over De Pluimpot.

Meer informatie over het project vind je op de website van Rijkswaterstaat. 

Inspectieschip De Pluimpot aangekomen in Twente!

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association