Close menu

Introductie nieuwe, meer gebruiksvriendelijke portal

27/12/2018 #Havenbedrijf

Het havenbedrijf introduceert met ingang van 1 januari 2019 een nieuwe, meer gebruiksvriendelijke portal introduceert waarop schippers hun havenbezoeken kunnen registreren.

Met de introductie van deze portal en nieuwe dienstverleningsafspraken met het Gemeentelijk Belastingkantoor Twente, streven wij er ook naar om de facturering van de havengelden vlotter en soepeler te laten verlopen.

De nieuwe portal maakt onderdeel uit van de realisatie van een digitaal informatieplatform onder de noemer 'Smart Port Twente', waarvoor meerdere applicaties worden ontwikkeld voor verschillende doelgroepen (scheepvaartverkeer, verladers, ondernemers, havenbedrijf, etc.) met het oog op het gebruik en stimulering van het vervoer over water. 

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association