Close menu

Week van de Logistiek 2022

21/04/2021 #Logistic Association

De jaarlijkse editie van de Week van de Logistiek vond afgelopen maart online plaats in verband met de corona maatregelen. Gezien de situatie hebben we besloten om de opzet voor dit jaar aan te passen.

In Maart hebben we online interessante webinars en een banenmarkt georganiseerd. Lees hier de terugblik.

Week van de Logistiek 2022

We hadden de hoop om later dit jaar nog een fysieke Week van de Logistiek te kunnen organiseren, maar gezien de vooruitzichten hebben we besloten dit uit te stellen. We gaan ons nu richten op een nieuwe editie van de Week van de Logistiek in Maart 2022. We hopen dan iedereen weer de logistieke belevenis te laten ervaren zoals dit de afgelopen edities mogelijk was.

Experience days & Rondje Twente

Daarnaast willen we nog wel graag ‘experience days’ gaan organiseren aan het einde van dit jaar. Het zou mooi zijn als scholieren en werkzoekenden dan alsnog kennis kunnen maken met de logistiek. Verder gaan we ons inzetten om de nieuwe 21CC app Rondje Twente breed bekend te maken. Lees hier verder over deze nieuwe app.

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association