Close menu

Rondje Twente is live!

21/04/2021 #Logistic Association

Op 31 maart, als afsluiting van de Maand van de Logistiek, hebben we een nieuwe app gelanceerd: 21CC Rondje Twente.

Rondje Twente is bedacht om mensen op een leuke manier voor de logistiek te interesseren en daarnaast te binden aan de regio Twente. De app is vormgegeven in de vorm van fantasy maps van het mooie Twentse landschap waarin de regionale logistieke bedrijven visueel in naar voren komen. Door middel van gamification, spel gebaseerd leren, kunnen scholieren zich interesseren voor de logistiek. Daarnaast kunnen de bedrijven iets over zichzelf vertellen met behulp van foto’s en video’s.

Ontdek Logistiek & Twente

Bij het openen van de app kom je terecht in een fantasy map van Twente. Deze is speciaal voor Rondje Twente ontworpen en getekend door 21CC Education. Er zullen veel herkenningspunten zijn voor de Twentenaren. Van voetbalstadions tot Vliegveld Twente en Universiteit Twente, ze zijn allemaal te herkennen. Op het eerste oog zie je een aantal bedrijventerreinen. Deze zijn aanklikbaar en leiden je naar een nieuwe fantasy map die de details van deze terreinen goed weergeeft. De bedrijven die zich al hebben aangemeld en op deze terreinen gevestigd zijn worden hier weergegeven. Deze bedrijven hebben een kort stukje informatie aangeleverd over wie zij zijn en wat zij doen. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid om hier foto’s en video’s bij te plaatsen voor een nog duidelijker beeld.

Game Park Twente

Daarnaast is er ook het Game Park Twente te vinden. Hier zijn verschillende spellen te vinden die je op een leuke manier wegwijs maken in de logistiek. Wanneer je een pakketje besteld weten we namelijk vaak niet wat hier allemaal bij komt kijken. Met behulp van de spellen leer je meer over het werk in een magazijn en waar je als magazijnmedewerker allemaal aan moet denken bij het versturen van een pakketje. Daarnaast zijn er ook een aantal spellen die zich bezighouden met de veiligheid in en rondom een magazijn.

Aan de slag

Ook in de app?

Er zijn nog genoeg bedrijfspanden vrij! Ook interesse om (geheel kosteloos) deel uit te maken van Rondje Twente? Stuur dan een mail naar contact@indelogistiek.nl voor meer informatie.