Close menu

Ereleden in de spotlight: Joost Wery en Erik Hengstman

06/04/2021 #Logistic Association

Tijdens de ALV vond een wisseling in het bestuur van de Logistic Association plaats. Joost Wery van Damsté Advocaten (voorheen Dijks Leijssen Advocaten) en Erik Hengstman van DTM Services namen afscheid als bestuurslid en werden door voorzitter André Pluimers als ereleden benoemd. Hans Bouma ging op bezoek bij Joost en Erik voor een kop koffie en een goed gesprek.

Joost Wery – Damsté Advocaten

Bekijk hier het interview met Joost Wery, voormalig secretaris van de Logistic Association.

Erik Hengstman – DTM Services

Bekijk hier het interview met Erik Hengstman, voormalig bestuurslid van de Logistic Association

Betrokken ambassadeurs

Het bestuur van de Logistic Association is Joost en Erik dankbaar voor hun jarenlange inzet en bijdrage aan de ontwikkeling van Port of Twente als Logistieke Hotspot. Zowel Joost als Erik blijven als ambassadeur en actief lid verbonden aan de Logistic Association. We hopen elkaar snel weer op locatie te kunnen treffen.

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association