Close menu

Campus Cafe 18 maart vanaf 15.00 uur online

03/03/2021 #XL Businesspark #Logistic Association

In deze editie van Campus Café staat de rol van technologie in gezondheid en sport centraal. We showcasen enkele Twentse voorbeelden van nieuwe technologie die ons weer fitter en vrijer maken en delen kennis over datascience en sport.

Door de lockdown zijn we beperkt in onze bewegingsvrijheid. We worden er niet fitter op. Hoe lang duurt het nog voordat we weer veilig naar de sportschool kunnen? Maar ook naar festivals, stadions en theaters?  De laatste weken komen de experimenten op gang die met slimme technologie het 'normaal' weer mogelijk maken. Op 18 maart bespreken we hier voorbeelden van.

Datum: Donderdag 18 maart 2021
Tijd: 15.00 - 17.30 uur
Locatie: Livestream

Zien we je bij Campus Cafe? Meld je nu aan 

Het Campus Café brengt de innovatiecommunity van Twente bij elkaar met breakoutsessies over nieuwe technologieën, innovatief en internationaal ondernemen en het binden van talent. Ondernemers, professionals, onderzoekers en talent krijgen hier de mogelijkheid om elkaar te inspireren, van elkaar te leren en elkaar beter te leren kennen.

 



 

Campus Cafe 18 maart vanaf 15.00 uur online

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association