Close menu

Summit Logistieke Hotspots 2022

11/10 Boot op Twentekanalen #XL Businesspark #Logistic Association

De Summit Logistieke Hotspots van Logistiek is een succesvol jaarlijks evenement dat wordt georganiseerd door Logistiek.nl (Vakmedianet). Nieuwegein, Dordrecht, Lelystad en Weert zijn de afgelopen jaren het decor voor de Summit Logistieke Hotspots geweest. Dit jaar is Port of Twente gastheer. We nemen bezoekers mee aan boord de Twentekanalen op voor een inhoudelijk programma en uitgebreid netwerken. Belangrijk onderdeel van het evenement is de huldiging van de winnaar van de Logistieke Hotspot van het Jaar verkiezing

Voor wie?

De Summit Logistieke Hotspots in 2022 bestaat uit plenaire sessies rondom het thema 'De hype voorbij | Circulair bouwen en Innovatief ondernemen in de praktijk' en themagerichte tafeldiscussies waar professionals werkzaam bij verladers, logistiek dienstverleners, bouwbedrijven, logistiek vastgoed ontwikkelaars en makelaars en regionale overheden discussiëren over de uitdagingen van het circulair bouwen en innovatief ondernemen.


Datum, tijd en programma

De Summit Logistieke Hotspots vindt plaats op dinsdag 11 oktober 2022 van 13:00-18:30. Het actuele programma staat op de website van de Summit Logistieke Hotspots.

 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op de website van de Summit Logistieke Hotspots.