Close menu

De Rode Loper 2024

22/01 Wilminktheater 40-42 Wenninkgaarde 7511 PH Enschede, Tijd: 19.00 - 23.00 #XL Businesspark #Logistic Association #Huis van de Logistiek

De Rode Loper wordt georganiseerd door Ondernemend Twente, in samenwerking met Provincie Overijssel, Twente Board, VNO-NCW, IKT, MKB Twente en Wadinko. De Rode Loper belooft ook dit jaar weer een inspirerend platform te zijn voor ondernemerschap.

Tijdens dit event ontmoeten zakelijke netwerken elkaar. Het is een avond vol inspiratie, ambitieuze perspectieven en nieuwe ideeën voor bedrijven.

Think BIG
Dit jaar heeft de Rode Loper het thema: Think BIG. De genodigden worden meegenomen en uitgedaagd om hun horizon te verbreden, vrij te denken om in het nieuwe jaar grenzeloos te ondernemen, geïnspireerd door aansprekende voorbeelden uit Twente. Op het podium staan stuk voor stuk ondernemers die groots denken op het gebied van innovatie, samenwerking, duurzaamheid, maar ook internationalisering, diversiteit en inclusie. De Rode Loper is meer dan een bron van inspiratie, het is ook een informele netwerkbijeenkomst. Een moment aan het begin van het nieuwe jaar waar ondernemers waardevolle nieuwe contacten kunnen leggen en bestaande relaties versterken.

Bereid je voor op een onvergetelijke ontmoeting met Michiel Muller, mede-oprichter van Picnic. Michiel Muller staat bekend om zijn visionaire aanpak en innovatieve geest. Als mede-oprichter van onder andere Tango, Route Mobiel en Picnic heeft hij door groots te denken traditionele industrieën weten te verstoren. Laat je tijdens de Rode Loper inspireren door zijn verhaal.

Aanmelden via: www.eventbrite.com/e/tickets-rode-loper-2024

De Rode Loper 2024

Gerelateerde events