Close menu

MedTech Twente Week 2023

30/10 Enschede #XL Businesspark #Logistic Association

MEDTECH TWENTE WEEK

​​Van 29 oktober tot en met 2 november vindt de MedTech Twente Week 2023 plaats. Deze week staat in het teken van innovaties in de gezondheidszorg, het nieuwste wetenschappelijk onderzoek, medische technologie en ondernemerschap. Zondag 29 oktober begint de allereerste 3-daagse internationale Citizen Science 4 Health conferentie. Op woensdag is het TechMed Event, met als thema "Shaping a Healthy Future". Dit event draait om de snelle technologische vooruitgang gericht op een gezonde en duurzame toekomst. Het MedTech Business Event op donderdag 2 november staat in het teken van business development en matchmaking, gevolgd door een exclusief ‘Exchange Dinner’. Het Technisch Medisch Centrum, U Parkhotel en DesignLab op de campus van Universiteit Twente zijn de centrale locaties van de evenementen.

Tijdens de MedTech Twente Week vinden onderzoekers, clinici, bedrijven, zorginstellingen en overheden elkaar. Samen werken zij aan medische technologie die de zorg betaalbaar, bemensbaar en toegankelijk houdt. Innovatiecluster MedTech Twente versterkt deze ambitie door nieuwe verbindingen te leggen, actieve kennisdeling, state-of-the-art faciliteiten en (inter)nationale samenwerkingen.

PROGRAMMA
29 oktober - 1 november: Citizen Science 4 Health conferentie, georganiseerd door de Citizen Science Hub Twente.
1 november: The TechMed Event, georganiseerd door het TechMed Centrum | Universiteit Twente.
2 november: MedTech Business Event, georganiseerd door diverse MedTech Twente partners. 
8 december: MedTech Talent Event, georganiseerd door diverse MedTech Twente partners.

TICKETS
Tickets voor alle evenementen die tijdens de MedTech Twente Week zijn nu beschikbaar via medtechtwenteweek.nl/tickets. Maak deel uit van de missie om MedTech-innovaties te versnellen!

MedTech Twente Week 2023

Gerelateerde events