Close menu

Frank van Zomeren hervat met ingang van oktober zijn werk als havenmanager Port of Twente

05/10/2022 #Havenbedrijf #Logistic Association

Frank van Zomeren hervat na een ziekteperiode zijn werkzaamheden als manager van het Havenbedrijf Twente. Tijdens zijn afwezigheid heeft Henk Jan Tromp hem vervangen. Henk Jan Tromp: "Het was een korte maar intensieve periode en ik heb met veel plezier gewerkt met iedereen die betrokken is bij de binnenvaart en de logistiek in Twente en daarbuiten.

Ik wil iedereen bedanken en hoop jullie in de toekomst nog weer te ontmoeten. De afgelopen weken heb ik samen met Frank opgetrokken, zodat hij met vertrouwen een nieuwe start kan maken als havenmanager." Frank van Zomeren: “Nu ik gelukkig weer gezond en vol energie aan de slag ben gegaan, wil ik Henk Jan hartelijk bedanken voor de wijze waarop hij, met een combinatie van pienterheid, kalmte en scherpte, het schip drijvende heeft weten houden. Ik ben hem veel dank verschuldigd voor zijn inzet en wens hem succes in zijn nieuwe uitdaging.

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association