Close menu

Nieuwe portal Havengelden vanaf maandag 7 oktober online!

03/10/2019 #Havenbedrijf #XL Businesspark #Logistic Association

Nieuwe portal 7 oktober operationeel

Na meerdere opmerkingen en disfunctioneren van de portal uit 2017/2018, is na een uitgebreide testfase een nieuwe portal ontwikkeld, waarbij het gebruikersgemak voorop staat. In deze nieuwe portal zijn zoveel mogelijk opmerkingen en ervaringen van schippers uit het verleden verwerkt.

 

Registreren havenbezoeken

Dit doet u vanaf 7 oktober 2019 via het portal op www.portoftwente.com/havengelden

De eerste keer registreert u zich eenmalig en maakt u zelf een inlognaam en wachtwoord aan. Vervolgens vult u de basisgegevens (gebruikersprofiel en scheepsinformatie)  in waarna u uw havenbezoek kunt registreren.

Bij volgende havenbezoeken logt u daarna in met uw inlognaam en wachtwoord, waarna direct in het overzicht het havenbezoek geregistreerd kan worden. Dit doet u bij aankomst in de haven doch uiterlijk binnen 14 dagen na uw verblijf in de haven. De aankomstdatum is bepalend voor de berekening van havengelden.

Nieuwe portal Havengelden vanaf maandag 7 oktober online!

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association