Close menu

Vacature: Senior projectadministrateur

23/04/2019 #XL Businesspark

Senior Projectadministrateur XL Businesspark voor gemiddeld 12 uur per week

De organisatie

XL Businesspark is de uitvoeringsorganisatie van de gemeenschappelijke regeling Regionaal Bedrijventerrein Twente. Met de ontwikkeling van het XL Businesspark is ongeveer 10 jaar geleden gestart. De economie is in die periode flink veranderd en ondanks een moeilijke start, zijn de verwachtingen nu goed.

Vanwege het vertrek van de huidige administrateur wordt gezocht naar een ervaren projectadministrateur, om het projectteam te ondersteunen.

De projectorganisatie heeft tot taak het duurzaam ontwikkelen, realiseren, exploiteren en beheren van het bedrijventerrein en bestaat uit een projectdirecteur, projectmanager, planeconoom, projectsecretaris en officemanager. Als projectadministrateur controleer en bewaak je de financiële administratie van het project. Je bent het financiële geweten van het projectteam en bent dé expert op financieel/administratief gebied. Op verzoek stel je informatie beschikbaar, zodat betrokkenen op tijd, volledig en correct geïnformeerd worden en benodigde overzichten beschikbaar zijn voor het nemen van actie. Verder ondersteun je bij periodieke rapportages en denk je mee over het verbeteren van de financieel administratieve organisatie.

Functie-inhoud

De functie:

Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie van het project
Je stelt de jaarrekening, begroting en (periodieke) financiële rapportages op (zoals tussenrapportages en subsidieafrekeningen)
Je neemt deel aan het overleg met de accountant en voorziet deze van informatie
Je verwerkt inkomende facturen, verzorgt betalingen en zorgt voor een tijdige facturatie en debiteurenbewaking
Je werkt nauw samen met het projectteam en hebt regelmatig overleg met de projectdirecteur, projectleiders, projectsecretaris en planeconoom
Je signaleert tijdig afwijkingen ten opzichte van het budget en maakt je collega’s hiervan bewust
Je verzorgt belastingaangiften en de verzekering van eigendommen van de gemeenschappelijke regeling

Functie-eisen

HBO werk- en denkniveau; in een (bedrijfs-)economische/administratieve richting
Ruime kennis van en ervaring met; de financiële administratie; het opstellen van jaarrekening en begrotingen en het opstellen van financiële rapportages.
Kennis en ervaring met openbare financiën en in het bijzonder van de BBV
Bij voorkeur kennis van en ervaring met het werken binnen een grondbedrijf
Bij voorkeur ervaring met het boekhoudpakket Twinfield

Relevante competenties:

  • dienstverlenend
  • flexibel en creatief
  • accuraat; cijfermatig inzicht
  • zelfstandig en proactief

Wat bieden wij

Het XL Businesspark biedt een opdracht voor gemiddeld 12 uur per week. Dit in eerste instantie voor een periode van een jaar, met een mogelijkheid tot verlenging. De functie is gewaardeerd in schaal 11. We gaan uit van een detachering. Je blijft daarbij in dienst bij je huidige werkgever, die de salarislasten aan RBT doorbelast.

Startdatum : 1 juli 2019.

Reageren

Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Jan Geerdink, projectdirecteur, tel. 06-22958916 of Tom Nieuwenhuis, planeconoom, tel. 06 - 83 51 97 73.
 

Je sollicitatie kun je richten aan het XL Businesspark, t.a.v. Jan Geerdink, p/a Gemeente Enschede, afdeling P&O/Matchpoint. Maak daarvoor gebruik van deze "solliciteer" knop en vul je gegevens in in het sollicitatieformulier. Stuur je brief inclusief je CV als bijlage mee.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Uiterste reactiedatum : 15 mei 2019

 

 

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association