Close menu

Uitnodiging SIG E-commerce & Lifestyle

06/05 Venlo #XL Businesspark #Logistic Association

Wij nodigen u van harte uit voor de Special Interest Group (SIG) E-commerce & Lifestyle op maandag 6 mei 2019 bij Bleckmann Fashion & Lifestyle Logistics te Venlo. Het belooft een heel informatieve en gezellige middag te worden. Het programma is gevarieerd en zit barstensvol actualiteit.

Programma 
14:30 – Ontvangst Special Interest Group E-commerce & Lifestyle 
15:00 – Opening door Nederland Distributieland (NDL) en het Limburgs Instituut voor Ontwikkeling en Financiering (LIOF); 
15:15 – Rondleiding en klantcases Bleckmann; 
16:00 – Presentatie: De challenges van cross border delivery | door Roy lenders;
16:30 – Presentatie: Van Retail naar Etail | door Wouter de Haan (B2C Europe); 
17:00 – Afsluiting door NDL & netwerkborrel (tot 18:00).
  
Locatie 
Bleckmann Fashion & Lifestyle Logistics 
John Hicksstraat 18 
5928 SJ Venlo
  
Interesse? 
Aanmelden voor deze SIG is heel makkelijk. Maak uw interesse kenbaar door het sturen van een email naar Joyce van Dalen (evenementen@ndl.nl). Een week voorafgaand aan dit evenement krijgt u van ons de bevestiging van deelname toegestuurd. 
  
Over LIOF 
LIOF is er voor elke Limburgse MKB’er met een innovatief idee, een businessplan of een financieringsvraag. Maar ook voor de ondernemer die zich in Limburg wil vestigen. LIOF helpt ondernemers, groot en klein, met innoveren, samenwerken en investeren. NDL en LIOF werken samen in het ‘Invest in Holland’ netwerk.
  
Over Bleckmann 
Als wereldspeler in omni-channel oplossingen voor Fashion en Lifestyle logistiek is Bleckman toonaangevend. In Venlo is onlangs een nieuwe site geopend. Bleckmann neemt u mee langs verschillende operaties en heeft een bijzonder originele plek voor de presentaties geregeld. 
  
Over Roy Lenders 
Roy laat zich moeilijk in een paar woorden samenvatten. Hij is zeer actief binnen de Europese e-commerce en is eigenaar van verschillende platforms. Daarnaast is hij Lector Supply Chain aan de Fontys University of Applied Sciences. Roy spreekt als het gaat om e-commerce van een ‘cowboywereld’. “De houding is: niemand kan mij iets maken, ik heb hier geen vestiging, waarom zou ik niet tussen de regeltjes door laveren?” 
  
Over B2C Europe 
Als frontrunner in de e-commerce cross border logistiek binnen Europa heeft B2C Europe een naam hoog te houden. Was winkelen ooit een sociale activiteit, met de tijd is het steeds meer solo geworden. Virtuele relaties zijn versterkt, sociaal isolement ironisch genoeg ook. B2C Europe wil de krachten bundelen om echte verbinding te creëren. 
  
Tot ziens op 6 mei!