Close menu

MKB-Webinar 9 maart 2021

09/03 #Logistic Association

Op 9 maart 2021 organiseren Ondernemend Twente en de Provincie Overijssel een Webinar voor MKB-ondernemers. Dit webinar staat geheel in het teken van financiële regelingen en andere support-mogelijkheden voor ondernemers.

Onderstaand treft u de uitnodiging aan, waarmee u de mogelijkheid heeft om uw aan te melden.

FINANCIELE REGELINGEN EN SUPPORT IN CORONATIJD

Op initiatief van MKB Twente organiseren Ondernemend Twente en Provincie Overijssel op 9 maart een webinar over de financiële regelingen en andere support voor MKB bedrijven. Denk hierbij aan provinciale subsidieregelingen en een MKB-voucher die bedrijven ondersteunen in deze Coronatijd. Maar we besteden ook aandacht aan andere regelingen en support om kansen te benutten voor een duurzame toekomst.

We bieden in twee rondes praktische informatie over het gebruik van deze subsidies, vouchers, regelingen en support op de volgende thema’s:
Duurzaamheid 
Leren en ontwikkelen
Digitalisering & Innovatie 
Familiebedrijven
Retail & horeca
Europese subsidies
Mobiliteit
In deze sessies wordt direct duidelijk voor wie het aanbod is, aan welke voorwaarde je moet voldoen en wat het je kan opleveren. 
 
ONLINE PROGRAMMA
 
18:30 - 19:00 uur | Inleidend gesprek tussen MKB Twente voorzitter Albert van Winden en gedeputeerde Eddy van Hijum. Gevolgd door een korte pitch van Novel-T, Oost NL en de MKB ondernemersadviseurs. 
 
19:00 - 19:25 uur | Ronde 1 breakoutsessies 
 
19:30 - 19:50 uur | Ronde 2 breakoutsessies 
 
U kunt zich hier aanmelden en meteen kenbaar maken voor welke breakoutsessies u zich wilt inschrijven.