Close menu

Uitnodiging: Space 53 Summit

08/11 Technology Base, Vliegveldstraat 100, Enschede #Logistic Association

Binnen Space 53 worden diverse onderzoeken gedaan met betrekking tot onbemande luchtvracht en drones. Naast de ontwikkeling van de technologie wordt ook onderzoek gedaan naar o.a. de juridische aspecten, sociale acceptatie en impact op beleid. Door het organiseren van een tweetal interactieve Summits, gaat Space 53 deze gesprekken een stap verder brengen en concretiseren.
 
Summit part 1 - Inventarisatie
De eerste Summit bestaat uit twee interactieve sessies. In de eerste sessie willen we inventariseren wat de civiele en militaire logistieke behoeftes zijn, die met UCA’s kunnen worden ingevuld. Deze behoeftes dienen als uitgangspunt voor het bepalen van de ontwerprichtlijnen van een UCA.

In de tweede interactieve sessie willen we met elkaar uitvragen wat de randvoorwaarden zijn om het systeem succesvol te kunnen laten functioneren. We zullen hier werken vanuit technologisch, business, ethisch, juridisch en sociaal perspectief.

De resultaten van beide sessies zijn zowel input voor een projectplan om verschillende actielijnen te identificeren, als voor een businesscase voor de ontwikkeling van UCA’s.

Summit part 2 - Concretiseren projectplan
In de tweede Summit (op een later moment) gaan we met industrie en kennisinstituten in gesprek om tot een concreet project te komen, waarbinnen we een (deel)systeem gaan ontwerpen.

We nodigen je graag uit voor de Summit part 1 op vrijdag 20 september a.s. 

Datum: vrijdag 20 september
Tijd: 9.00 tot 16.30 uur, inclusief lunch
Waar: Space53, p/a Technology Base, Vliegveldstraat 100 - B519, Enschede 

Aanmelden
Spreekt dit programma jou en/of je collega's aan en willen en kunnen jij/jullie een bijdrage leveren? Dan verzoeken we om jezelf en eventuele collega's aan te melden via info@space53.eu. Na aanmelding ontvang je van ons na de zomervakantie meer informatie.

Route
Let op: Space53 is gevestigd in shelter B519 op Technology Base, Vliegveldstraat 100, Enschede. In verband met werkzaamheden is Technology Base op 20 september helaas vanaf de A1 Hengelo/Oldenzaal niet bereikbaar via de gebruikelijke route en dien je om te rijden via Oldenzaal of de A35. 

We adviseren om via Google Maps naar 'Technology Base' te navigeren en rekening te houden met extra reistijd van ongeveer 15 minuten.