Het logistieke cluster Twente

Synchromodale oplossingen, toepassing van technologische innovaties, Big Data, een gemotiveerde arbeidsmarkt én ruimte om te groeien: Twente links to Europe! Ondernemers, Overheid, Onderwijs- en Onderzoeksinstellingen werken samen om de economie van de regio Twente te versterken door het creëren van meer werkgelegenheid in de logistieke sector.

 

 

<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-69025634-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>

Business partners Port of Twente:

Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Calendar dec 06

Summit Ketenregie 2018: De stap naar next level ketensamenwerking

Tijdens de Summit Ketenregie 2018 schuiven supply chain professionals aan rond discussietafels in de inspirerende ruimte van Shelter B526/B527; daar waar ooit F-16 vliegtuigen klaar werden gemaakt voor uitdagende missies. De vliegtuigen zijn weg, maar de uitdaging om voorbereid te zijn op doeltreffende acties is gebleven.

Ketensamenwerking is de key factor voor de logistieke sector om actief een bijdrage te leveren aan een betere, duurzame samenleving. Logisch dus dat het thema een hoge plek heeft op de strategische agenda van veel verladers en logistiek dienstverleners.

Toch valt het niet mee om samen met andere ketenpartners tot concrete oplossingen te komen. Veel goed bedoelde pilots verzanden in discussies over de aanpak en de verdeling van lusten en lasten. Deze derde editie van de Summit Ketenregie zet de klokken weer gelijk met als doel om samen inspiratie op te doen en de stap te maken naar de next level in ketensamenwerking.

Samen kunnen we er voor zorgen, dat ketensamenwerking meer is dan alleen een terugkerend agendapunt – intern en extern. Vragen die aan de orde komen:

  • Is er voldoende urgentie (en financiële ruimte) om samen aan de slag te gaan met logistieke innovaties ten behoeve van de supply chain?
  • Hoe zorgen we voor meer transparantie in de keten; wat is nodig om de goederenstromen actueel en adequaat te kunnen volgen en bijsturen?
  • Hoe ver laten we supply chain partners om ons heen toe in ons eigen proces; op een veilige, gestructureerde en liefst gestandaardiseerde manier?
  • Wat kunnen we doen om te komen tot duurzame supply chains, die tegemoet komen aan maatschappelijke wensen voor wat betreft bereikbaarheid en veiligheid?
  • Op welke manier kunnen de effectiviteit van de keten en de bezettingsgraad van de beschikbare vervoerscapaciteit vergroten; hoe brengen we bundeling in de praktijk?
Lees meer »
Calendar nov 27

KATAPULTDAG

Wat kun je van deze dag verwachten?
Een dag vol ontmoeting en inspiratie. Nieuwe contacten voor uitbreiding van je netwerk en concrete handvatten die (jou in) je eigen organisatie verder helpen. Maar ook inspirerende vergezichten als het gaat over de toekomst van leren en werk. En bovendien een flinke dosis positieve energie, omdat we, ondanks alle (personele) uitdagingen van dit moment, vooral kijken naar wat wel kan! Harm Edens (dagvoorzitter) en Hans de Jong (president van Philips Nederland), beide aanjager van Katapult, zijn er weer bij.

|
Katapult
Katapult is het netwerk van ruim 160 PPS’en (Publiek Private samenwerkingen tussen onderwijs en arbeidsmarkt). PPS’en ontwikkelen actueler en flexibeler onderwijs, dat veel sneller kan ingaan op technologische, maatschappelijke en sociale veranderingen en op 27 november organiseren zij hun jaarlijkse Katapultdag. Lees hier meer over Katapult.

Meld je hier aan!
Graag tot 27 november.

Lees meer »
Calendar nov 22

Multimodaal Event Zwolle

Op donderdag 22 november organiseert Nieuwsblad Transport voor de derde keer het Multimodaal Event. In Zwolle zal veel aandacht zijn voor het duurzaam en multimodaal verladen van lading. Zo vertelt papierleverancier Parenco hoe ze van transport met vrachtwagens overstapte naar shortsea voor het transport van lading van Gelderland naar Groot-Brittannië – en hoe deze verlader samen met een logistiek dienstverlener deze supply chain inrichtte.

Het Havenbedrijf Antwerpen zal toelichten hoe ze het containervervoer per binnenschip stimuleert. Daarnaast zullen de thema’s ‘Groene Haven’ en ‘Duurzame stedelijke distributie’ uitgebreid aan de orde komen.

Bedrijfsbezoeken
Belangrijk onderdeel van het event is de mogelijkheid deel te nemen aan een bedrijfsbezoek in de ochtend. Tijdens dit bezoek krijgt u een uniek kijkje in de keuken, het vormt de perfecte voorbereiding op het inhoudelijke programma in de middag.

Het Multimodaal Event vindt plaats in het PEC Zwolle Stadion.

Klik hier voor gehele programma

Lees meer »
Calendar nov 13

OPEN (BANEN)AVOND bij Van Merksteijn International

Ben jij op zoek naar een serieuze baan, als technisch operator bij de technische dienst, of als logistiek medewerker/productiemedewerker, met een goed toekomst perspectief?

Kom dan naar de: OPEN (Banen)avond in Almelo

Locatie:  Van Merksteijn International , Bedrijvenpark Twente 237 te Almelo

Dinsdag 13 november: 
van 17.30 – 18.30 uur
van 19.30 – 20.30 uur

Woensdag 14 november: 
van 17.30 – 18.30 uur
van 19.30 – 20.30 uur 

Iedereen die geïnteresseerd is in de open banenavond kan zich aanmelden via timing.vmi@timing.nl of bellen met 0546-753112. Er zijn op deze avonden twee tijdstippen om aan te schuiven; 17.30 of 19.30 uur.

Lees meer »
Calendar okt 31

Ikwordvrachtwagenchauffeur-event

Als je wilt doen wat je leuk vindt, maak er dan werk van. Ga voor een opleiding met baangarantie als vrachtwagenchauffeur!

Zeg eens eerlijk. Word jij blij van wat je dag in dag uit aan het doen bent? En hoe lang ben je van plan om dat te blijven doen? Als deze vragen je raken, kun je natuurlijk bij de pakken neer gaan zitten. Maar, heb jij mbo denk- en werkniveau en heb je de nodige levenservaring? Dan zou jij binnenkort zomaar als nationaal of internationaal chauffeur  aan de slag kunnen.

Tijdens dit event kan je direct kennis maken met werkgevers bij jou uit de regio die op dit moment op zoek zijn naar chauffeurs. Een mooie kans om misschien wel jouw toekomstige werkgever te ontmoeten! In Almelo zijn de volgende werkgevers aanwezig:

–    DHL
–    HST Groep
–    Müller Fresh Food Logistics
–    Remondis Dusseldorp Rioolservice B.V.
–    Tielbeke Transport B.V.
–    Nabuurs

Meld je aan en kom naar het ikwordvrachtwagenchauffeur-event in Almelo.

Meer informatie? Kijk dan hier.

Lees meer »
Calendar okt 18

‘Focus op Vision’ bijeenkomst Saxion

De onderzoeksgroep Mechatronica van Saxion Hogeschool onderzoekt de
mogelijkheden van de nieuwste ontwikkelingen uit wereldwijd vision onderzoeken
specifiek de ontwikkelingen op het gebied van vision voor industriële automatisering,
collaborative robots
 (cobots) en zelfrijdende voertuigen. Wilt u het maximale uit uw
productieproces, mobiele platform of cobots halen en wilt u de mogelijkheden van vision
toepassing verkennen door kennisontwikkeling?

Kom op donderdag 18 oktober naar de “Focus op Vision” bijeenkomst op Saxion.
– locatie:  Edith Stein / ruimte P1.23
– adres:    Van Galenstraat 20 te Enschede
– tijd:        15:00-17:30 uur

Programma
Het programma bestaat uit presentaties van Singa en IMS over de mogelijkheden en verschillende toepassingen van vision. De onderzoeksgroep Mechatronica presenteert enkele resultaten van projecten op het gebied van Machine vision ontwerp en Computer Vision, Machine learning. We verkennen samen uw vragen rond vision en de mogelijkheden om samen vision kennis te ontwikkelen voor uw bedrijf in een brainstorm en sluiten af met een netwerkborrel.

Lees meer »
Calendar okt 11

Rotterdam Energy Port 2018

Hét Rotterdamse havenbrede energiedebat!

U bent van harte welkom op de 9e editie van het jaarcongres Rotterdam Energy Port. Tijdens dit unieke netwerkevent voor de eindbeslissers werkzaam in het haven- en industrieel complex en in de energiesector gaan we in op het verder versterken van het industriële cluster in de Delta regio. Thema dit jaar is:

‘’Klimaatneutraal Rotterdam: concreet & winstgevend’’.

Graag tot ziens op donderdag 11 oktober in het Erasmus Paviljoen, Rotterdam.

Nico van Dooren (Havenbedrijf Rotterdam)
Alice Krekt (Deltalinqs)
Ellis Nieuwlaat (Management Producties)

Lees meer »
Calendar okt 04

Ports & Hinterland Europe

Op 4 en 5 oktober 2018 is de jaarlijkse internationale conferentie  Ports & Hinterland Europe. Transport uitdagingen zijn internationaal, uw strategie ook! Mis deze editie niet!

U bent van harte welkom in het mooie Brussel. Niets voor nieuws daar, want de Europese Commissie stelt dit jaar de nieuwe budgetten vast voor transport na 2021. Er wordt vol ingezet op digitalisering, als sleutel voor het stimuleren van multimodaliteit, slimmer en duurzamer transport. Waar ligt de focus? En wat betekent dat voor u?

Op deze 13e editie zeer gerenommeerde experts over de business van morgen!
Topsprekers zoals:
– Matthew Baldwin
– Patrick Renard
– Hans Augusteijn
– Prof. dr. Jan Fransoo
– Zbigniew Nowik
– Prof. dr. Michael  Henke
– Geert Pauwels
– Alfons Moens
– Luc ‘d Hondt
– Prof. dr. Tom van Lier
– Carles Rua

Visies, vernieuwende concepten en veel interactie met Europese collega’s gegarandeerd. Reserveer nu online uw plaats: www.portshinterland.com

Lees meer »
Calendar okt 02

EVENT: Warehouse Summit 2018

Het event over de kansen en uitdagingen voor toekomstbestendig logistiek vastgoed!

U bent op dinsdag 2 oktober van harte welkom op de 1e editie van Warehouse Summit 2018, hét event waar de logistieke en vastgoedmarkt elkaar ontmoeten. Tijdens dit congres staan netwerken, kennisdeling en inspiratie op niveau centraal.

Gedurende deze dag hoort u topsprekers uit de markt over de uitdagingen binnen logistiek vastgoed. De markt is zeer krap door twee keer zoveel vraag als dat er aanbod is. Is de grens van groei bereikt? Het bestaande aanbod voldoet vaak niet qua omvang, diverse technische en duurzaamheidseisen. Door de groei in e-commerce is de vraag naar grootschaligere distributiecentra en de hogere eisen aan de specificaties groot. Hoe ziet het warehouse van de toekomst eruit en wat hebben we van elkaar nodig om dit mogelijk te maken?

We ontmoeten u hier graag. Reserveer nu uw plaats voor dit spraakmakend event en graag tot ziens in Tilburg!

Lees meer »
Calendar sep 12

Port of Twente – Duits-Nederlandse logistieke netwerkbijeenkomst – 12 september

Het KNI, “Kompetenznetz Individuallogistik” uit Duitsland, en Port of Twente zijn afgelopen jaar een samenwerking aangegaan. Het doel is om op deze wijze een groter en sterker grensoverschrijdend netwerk te creëren voor alle bedrijven die met logistiek te maken hebben. Aangezien we  dezelfde uitdagingen hebben kunnen we van elkaar leren en elkaar versterken.

WTC Twente, World Trade Center, zal hier bij aansluiten, vanwege hun jaarlijkse Duits-Nederlandse bijeenkomst. Middels deze netwerkbijeenkomst maken we een start om informatie te delen waarmee u uw business kunt verbeteren.

Graag nodigen wij u uit om op woensdag 12 september 2018 aanwezig te zijn. U kunt zich nog tot 6 september aanmelden via: info@portoftwente.com

Lees meer »
Calendar jul 06

Uitnodiging, officiële opening Gebouw N

Herstructureringsmaatschappij Overijssel nodigt u van harte uit voor de officiële opening op 6 juli van Gebouw N, op topwerklocatie High Tech systems park in Hengelo. 

Een pand waarin het verleden nog in zichtbaar is, maar dat klaar is voor de toekomst.
Natuurlijk bent u ook welkom tijdens de lunch en het Open Huis. Voor High Tech start-ups, voor innovatie en voor nieuwe samenwerking tussen
bedrijven. Voor meer info: www.hmo.nl

Programma:
10.00 – 12.00 uur openingsprogramma
12.00 – 13.00 uur lunch
13.00 – 16.30 uur open dag

Locatie:
Haaksbergerstraat 67
7554 PA Hengelo

Aanmelden voor het ochtendprogramma van 10 – 13 uur kan via a.eerenstein@hmo.nl

Lees meer »
Calendar jun 28

Stremming sluis Hengelo 28-06-2018 22.00 tot 03-07-2018 00.00 uur

Beste gebruikers,

Aanstaande donderdagavond 28 juni om 22.00 gaat sluis Hengelo voor 4 dagen gestremd worden om het groot onderhoud aan de sluizen Delden en Hengelo in 2018 af te ronden.

Het merendeel van de gebruikers van de Twentekanalen zal hier geen last van hebben, maar voor de bedrijven en gebruikers achter sluis Hengelo is het nog eenmaal rekening houden met de beperking.

De stremming is: Sluis Hengelo (om het onderhoud af te  ronden). Stremming donderdag 28 juni 22:00 tot dinsdag 3 juli 00:00 

De planning is zo ingericht dat de kans op latere opstart van de schutten zeer klein is.

We zullen gedurende de stremmingen de bedrijven achter sluis Hengelo op de hoogte houden van de vorderingen.


 

Lees meer »
Calendar jun 21

Multimodaal Event in Venlo

Synchromodaal transport is hot, meer en meer verladers en logistiek dienstverleners zien het voordeel van deze werkwijze. Maar wat zijn precies de voordelen ten opzichte van multimodaal vervoer en wat zijn goede voorbeelden?

Dit staat centraal op 21 juni aanstaande bij het Multimodaal Event in Venlo. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit event.

Programma: Van intermodaal naar synchromodaal transport
09.00 uur Bedrijfsbezoeken aan lokale logistiek & verladers (optioneel)
12.00 uur Netwerklunch
13.00 uur Welkomstwoord door dagvoorzitter Hans Etman
13.10 uur Keynote Synchromodaliteit door Jaco van Meijeren – TNO
13.35 uur Strategische toekomst regio Venlo door Onno de Jong – Ecorys
13.55 uur Sprong naar synchromodaliteit – panel met logistiek professionals
14.25 uur Pauze
14.45 uur Zero-modaliteit, zonder personeel staat alles stil
15.05 uur Lean and Green Off-road door Frans van den Boomen
15.20 uur Zo maken we multimodaliteit concurrerend
15.40 uur Wrap up en afsluiting
16.00 uur Netwerkborrel – ontmoet logistiek Venlo
Bekijk het complete programma met alle sprekers.

Lees meer »
Calendar mei 29

BreakBulk Bremen 2018

Uw (inter)nationale netwerk uitbreiden of u oriënteren op nieuwe businesskansen en samenwerkingsmogelijkheden? Uw eigen bedrijf profileren door aanwezig te zijn in de gezamenlijke stand van Port of Zwolle, Port of Twente en Deventer? Op ongeveer twee uur rijden kan dat, op de BreakBulk Europe in Bremen.

Namens Port of Zwolle, Twente en Deventer nodigen wij u van harte uit om onze stand daar te bezoeken, voor alle Port of Twente leden is deze beurs kosteloos, ook kunt u gebruik maken van ons geregelde verzoek.
Neem dan contact op met Huub Leussink (huub.leussink@portoftwente.com) of Willard Tijhuis (willard.tijhuis@portoftwente.com)

Beknopte programma bezoek Bremen op 30 mei aanstaande:
07.30 uur vertrek vanaf XL-Park
10.00 uur aankomst Niedersachsenpark
10.15 uur kleine rondleiding met toelichting door KNI, over het Niedersachsenpark
11.00 uur Lunch (warm eten)
12.00 uur Aankomst bij de Messe in Bremen (gratis entree)
18.00 uur Einde beurs
18.30 uur Vertrek vanuit parkeerplaats

Datum beurs
29, 30 & 31 mei 2018

Messe Bremen, Germany
Findorffstraße 101, 28215 Bremen
Standnummer: 249

 

 

Lees meer »
Calendar apr 12

Future Urban Mobility 2018

Hét jaarcongres voor CEO’s en hoger management over de toekomstige stedelijke mobiliteit.

Op donderdag 12 april bent u welkom op het jaarcongres ‘Future Urban Mobility 2018‘.

Met als thema De veerkracht van de toekomstige stad, gaan we in op belangrijke ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit, infrastructuur en wonen.

  • Uitdagingen in stedelijke bereikbaarheid
  • Mobility as a Service
  • Binnenstedelijke bouwlogistiek
  • De kracht van data

Deze thema’s staan centraal waar we met experts en ervaringsdeskundigen over praten.

Voor meer info klik hier

Lees meer »
Calendar apr 05

Uitnodiging Sessie Brexit

Het eerste jaar van de Brexit onderhandelingen zit er bijna op. De resultaten tot op heden zijn mager. De gevreesde ‘harde Brexit’  komt daarmee dichterbij. Het Nederlandse bedrijfsleven is in hoge mate afhankelijk van handel met het VK. Daarom is het van cruciaal belang te zorgen voor een goede voorbereiding. Een belangrijk onderdeel van deze voorbereiding is om u door experts te laten voorlichten. Op 5 april vindt de Sessie Brexit van Nieuwsblad Transport plaats, mis het niet.

Beperk de gevolgen voor uw organisatie
Na afloop van deze sessie heeft u antwoord op de volgende vragen:
– Wat zijn de mogelijke scenario’s van Brexit?
– Welke stappen kan ik nu zetten om optimaal in te spelen op mogelijke uitkomsten?
– Waar liggen de risico’s/kansen voor mijn organisatie?
– Wat gaat er gebeuren met BTW en douane

Samen met 250 collega’s voorbereiden op Brexit
De Sessie Brexit staat in het teken van goede voorbereiding op maart 2019. Samen met 250 collega managers en directeuren in de logistiek zoeken we naar de antwoorden op uw vragen

Lees meer »
Calendar mrt 29

Topsector Logistiek Congres: ‘De Winst van Duurzaamheid’

Op 29 maart 2018 organiseert de Topsector Logistiek haar Congres met als thema ‘De Winst van Duurzaamheid’. Het congres vindt plaats in het Philips Stadion in Eindhoven. Natuurlijk krijgt u een update van de ontwikkelingen in de sector. Ondernemers uit het veld nemen u mee in hun winst van duurzaamheid tijdens de talkshow. En Toon Gerbrands geeft zijn visie op samenwerken en het succes achter een goede teamaanpak. Daarnaast is er volop mogelijkheid tot interactie en netwerken tijdens de diverse inspirerende sessies over bijvoorbeeld: data delen, Off-Road gaan, control towers, containerbinnenvaart, blockchain, sociale innovatie, schaarste in personeel of in capaciteit, zero emissie in de binnenstad, artificial intelligence of analytics voor het berekenen van uw CO2 uitstoot, maar ook voor de analyse van het verbeterpotentieel. U ontmoet startups, kunt u opgeven om deel te nemen aan serious games. En u kunt verschillende innovaties in de logistiek zelf ervaren op de Experienceboulevard.

Het programma van ‘De Winst van Duurzaamheid’ is als volgt:

09.15 uur Ontvangst
10.00 uur Aftrap door boegbeeld Aad Veenman
– Talkshow ‘De Winst van Duurzaamheid’
– Keynote door Toon Gerbrands, directeur PSV
12.00 uur Netwerklunch
13.30 uur Break-out sessies
15.00 uur Koffie- en theepauze
15.30 uur Break-out sessies
17.00 uur Borrel

Meer informatie of aanmelden
Eerst meer lezen over het plenaire programma? Dat kan hier. De inhoud van de break-out sessies vindt u hier. U kunt zich ook meteen aanmelden.

We zien uit naar uw komst!

Lees meer »
Calendar mrt 14

Week van de Logistiek

Van 14 – 16 maart organiseren Port of Twente, Werkplein Twente, ROC van Twente en gemeente Almelo de Week van de Logistiek.

Twente is een steeds belangrijkere Logistieke HotSpot in Nederland en we staan voor een grote opgave. De vraag naar vakmensen neemt snel toe. De volgende vragen komen op ons af:

• Hoe we kunnen we blijvend voorzien in voldoende gekwalificeerd personeel in Twente?
• Hoe kunnen we de instroom van werknemers in de logistiek en studenten in het logistieke onderwijs vergroten?
• Hoe kunnen we bestaande werknemers voor de logistiek behouden?

Op 14 maart starten we op het Indië-terrein in Almelo met een Kick Off van de Week van de Logistiek. Het bedrijfsleven gaat in gesprek met bestuurder, het onderwijs en met jou als belangrijke vertegenwoordiger van de logistieke sector in Twente. Graag nodigen we je uit om, samen met je collega’s hierbij aanwezig te zijn.

Als we ‘de slag om de werknemer’ niet willen verliezen zullen we meer samen moeten optrekken. Kortom, we hebben elkaar heel hard nodig. Overheid, Ondernemers en Onderwijs slaan vooralsnog de handen ineen.

De Week van de Logistiek vervolgt op 15 maart voor mensen die ingeschreven staan bij het Werkplein. Een flinke groep mensen zal met bussen een aantal bedrijven bezoeken. Enerzijds om kennis te maken met de mooie beroepen die daar zijn, anderzijds om wellicht direct aan de slag te gaan.

Op vrijdag 16 maart staan de bedrijven klaar om grote groepen middelbare scholieren te ontvangen. We hopen op deze manier scholieren die nu op het vmbo zitten beroepsbeelden te presenteren die maken dat ze kiezen voor een carrière in de logistiek.

Zet woensdagmiddag 14 maart maar vast in je agenda!!

Voor meer info: www.weekvandelogistiek.nu

Lees meer »
Calendar feb 21

Logistiek Vastgoed Nederland 2018

Op woensdag 21 februari organiseren we Logistiek Vastgoed Nederland 2018; hét event voor vragers en aanbieders van logistiek vastgoed! Ditmaal strijken we neer in de lijstvoerder van de logistieke hotspots: West-Brabant.

Dit jaarlijks drukbezochte event is een uitgelezen kans om uw naamsbekendheid te vergroten in de logistieke vastgoedwereld en uw expertise te onderstrepen!

U kunt, naast sponsors zoals SADC en Gemeente Roosendaal, partner worden van:
• Een actueel programma met topsprekers, zoals u van ons gewend bent
• Keynotes: burgemeester Jacques Niederer, Tijs Derison (Segro Benelux) en Michiel Assink (WDP)
• Uw naam zichtbaar op podium voor ruim 150 deelnemers
• Na het event nemen de deelnemers uw gadget of brochure mee naar huis
• Bereik van 15.000 Nederlandse én Belgische vastgoedprofessionals rondom dit event
Klik hier voor alle info van dit unieke event.

Lees meer »
Calendar nov 29

NATIONALE DISTRIBUTIEDAG 2017 IN VENRAY

De 30e editie van de Nationale Distributiedag (NDD) vindt plaats op woensdag 29 november in de schouwburg van Venray.  De NDD wordt georganiseerd door Nederland Distributieland (NDL/HIDC) in samenwerking met LIOF en de Regio Venlo. Remco Buurman, algemeen directeur NDL/HIDC: “NDL/HIDC viert dit jaar haar 30-jarig bestaan, onder meer met deze 30e editie van de NDD. Ik ben verheugd dat we deze NDD op een van de belangrijkste logistieke hotspots van Nederland kunnen laten plaatsvinden. We verwachten ook dit jaar weer gezamenlijk een interessant en boeiend programma neer te kunnen zetten.” De Nationale Distributiedag is de ontmoetingsplek voor alle partners in de logistieke keten.

Lees meer »

blok

Job listings powered by the CATS Applicant Tracking System - ©2010 CATS Software, Inc.